HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

16 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Mogući su neki iznenadni preokreti koji će vas dovesti do toga da menjate svoje odluke i stavove, koje ste imali ranije. Važno je da uradite ono što je do vas kako bi stvari funkcionisale.

LJUBAV: Sa voljenom osobom dolazite do krizne faze u kojoj je svaki ishod moguć. Pazite na svoje reči i dela. Važno je da pokažete da ste u svemu postojani i da se na vas može osloniti.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste. Pred vama je period u kojem će nervoza kod vas da bude veoma naglašena. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati i probleme sa glavoboljom.

 

BIK

POSAO: Važno je da pokažete da ste spremni da pravite kompromise u komunikaciji sa saradnicima. Nekada je potrebno da popustite kako biste došli do odgovarajućeg rešenja.

LJUBAV: Moguće je da će vam se sasvim iznenada pojaviti osoba koja vam poklanja dosta svoje pažnje. Pred vama je povoljan period za početak nove ljubavne veze u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. pred vama je faza koja može da vam donese probleme vezane za paradontopatju i slična stanja. Posavetujte se oko svega sa stomatologom…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4