HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

HOROSKOP: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu

16 маја, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti mirnim putem da rešite probleme koje imate. Iako ste se plašili konflikta i svađa shvatićete da nije bilo potrebe da strahujete.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba želi da vaša veza napreduje ali vi još niste spremni za nove, važne odluke. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam odnos postao bolji.

ZDRAVLJE: Skloni ste infekcijama. Moguće je da vam je imunitet oslabljen i da ćete iz tog razloga imati neke probleme. Idite redovno kod lekara i pazite na krvnu sliku.

 

RAK

POSAO: Moguće su manje komplikacije na poslovnom planu. Čuvajte se pogrešnih proračuna. Važno je da uradite ono što je do vas kako biste uspeli da održite dobro stanje na ovom polju.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da ste tu za nju bez obzira na sve. Najvažnije je da i u teškim trenucima budete podrška jedno drugome. Vaš odnos može da napreduje u budućnosti.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas u ovoj fazi. Čuvajte se mogućih upala infekcija i prehlade. Pazite na vaše zdravlje i povedite računa o unosu tečnosti.

 

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete imati stabilnu situaciju na poslovnom planu. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Ukoliko je vaša veza, ili brak, bila u krizi sada konačno nalazite zajednička rešenja i kompromise sa voljenom osobom. Pred vama je povoljna faza da nađete rešenja.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama. Možete da se nadate da će se situacija u narednim danima smiriti i razrešiti ali danas budite pažljivi kada su u pitanju faktori rizika…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4