HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

15 маја, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Preopterećeni ste poslom, potreban vam je predah, odmor neko vreme da se opustite i distancirate od svega.potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe.

LJUBAV: Ne otvarate se lako i ne pokazujete ono što vam stvarno smeta kod voljene osobe. Trpljenjem ulazite u nove probleme. Potrudite se da date svoj maksimum.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu kalcijuma. Važno je da uradite ono što je do vas kako bi pomogli sebi i tome da stabilizujete situaciju na polju zdravlja. Posvetite se sebi.

 

JARAC

POSAO: Poboljšanje uslova u poslovnom okruženju sledi, možete da očekujete da ćete krenuti uzlaznom putanjom. Pred vama je period u kojem ćete uspeti da se stabilizujete.

LJUBAV: Važno vam je da se potrudite da popravite odnos sa voljenom osobom. Želite da sačuvate vaš brak po svaku cenu. Možete da očekujete dobru fazu pred sobom.

ZDRAVLJE: Raspoloženje vam oscilira. Moguće je da se često osećate kao da ne možete da se oslobodite napetosti i stresa. Porazgovarajte sa nekim stručnjakom koji će vam svojim savetima pomoći.

 

VODOLIJA

POSAO: Finansijski ste stabilni i posao vam dobro ide. Možete da računate na povoljan dan. Možete da očekujete generalno jako povoljnu fazu na ovom polju danas.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam sve do sada nije poklanjala previše pažnje. Međutim, od danas se njen pristup polako menja. Važno je da uradite ono što je do vas.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje vam dolazi. Ako ste imali neki problem u prošlosti sada je vreme da uz pomoć lekara i stručnog saveta nađete rešenje za sve. 

 

RIBE

POSAO: Stvari ne idu onako kako ste zamislili i trudite se da popravite i spasete ono što se spasti može. Moguće je da ćete imati veće preokrete na poslovnom polju, neočekivana dešavanja.

LJUBAV: Voljena osoba vam je pokazala da želi da vidi neke promene kod vas, ali vi niste spremni sada da se bavite vašim brakom. Moguće je da nastupa prilično veliko zahlađenje.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava iritacija na koži. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema na ovom polju i na nervnoj bazi pa je važno da povedete računa o tome.

Стране: 1 2 3 4