HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

15 маја, 2019 Off By ludarito

DEVICA

POSAO: Ne želite više da radite posao koji vam ne odgovara i na kom se ne osećate dobro. Potrebna vam je promena. Vreme je da nešto po tom pitanju i uradite.

LJUBAV: Voljena osoba vam je privržena i sa njom vas očekuju jako lepi trenuci. Možete da računate na zanimljiva dešavanja ako ste slobodni. Prepustite se vašim iskrenim osećanjima.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Potrudite se da se redovnije bavite sportom i da se više posvetite tome da uđete u dobru formu i kondiciju kako bi se osećali bolje.

 

VAGA

POSAO: Ostavićete dobar utisak na svoje nadređene koji bi mogli da vam ponude neko bolje radno mesto. Potrudite se da sa svoje strane date maksimum i da se dokažete u obavljanju posla.

LJUBAV: Otvara vam se prilika za novo poznanstvo. Moguće je da ćete ovaj put veoma oprezno ući u flert i nova dešavanja. Niste spremni na novo razočarenje nakon stare ljubavi.

ZDRAVLJE: Preporuka je da odete na redovnu kontrolu kod lekara jer postoje naznake za to da biste mogli da imate neke manje probleme na polju zdravlja danas. Posvetite se zdravlju.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas pozitivne vesti kojima ćete se obradovati. Možete da računate na nova poslovna dešavanja. Potrudite se da budete aktivni i inicijativni na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je veoma romantičan, novi početak veze u kojem ćete uživati. Lepi trenuci i nežnosti vas opijaju. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i dobrim promenama.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Važno je da se posvetite svom zdravlju na pravi način i da sve ono što vas ne služi na pozitivan način i sve ono što vam smeta- odbacite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4