DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

15 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Moguće je da ćete danas osećati izvesnu tenziju i da će vam biti teško da je smirite i iskontrolišete. Uvidećete da je teško koordinirati među ljudima ako ne žele da vas čuju. Imajte na umu da možda treba da budete direktniji i jasniji u svojoj poruci. Budite otvorenog uma sa drugima danas.

 

Nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati da vam partner dođe na vrata. To se sigurno neće dogoditi. Kontaktirajte prijatelje i izađite među ljude. Planete vam danas donose mogućnost da upoznate nekoga ko će vam uneti radost i sreću u ljubavni život. Uživajte!

Bik

Danas nemojte biti nestrpljivi. Bićete stalno u pokretu i sve će vam se činiti daleko dalje ili duže nego što jeste. Dajte sve od sebe da se malo opustite i prepustite danu. Nemojte toliko insistirati da se stvari moraju završiti u određeno vreme. Budite fleksibilni. Kvalitet je daleko važniji od brzine, a smiren ume je produktivniji od stresnog.

 

Danas će zvezde učiniti da se osećate kao da ste centar sveta. To bi moglo negativno da se odrazi na vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, obratite pažnju i na potrebe partnera, a ne samo na svoje lične želje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da nekoga značajnog upoznate u teretani ili na nekim drugim slobodnim aktivnostima……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4