HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

15 маја, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete dobar dan za pokretanje novog posla ili za neke značajnije promene. Pred vama je povoljna faza da se posvetite proširenju posla ili novim planovima.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Nakon važnog razgovora ćete uspeti da nađete kompromis i pomirenje. Važno je da pokažete da ste spremni da se borite za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Vaše navike određuju kakvo će vam zdravlje biti. Važno je da se potrudite da pijete više vode radi bolje i praviljnije funkcije metabolizma.

 

RAK

POSAO: Imate mnogo obaveza i posao vam je na prvom mestu. Maksimalno se trudite da vam organizacija bude vrhunska. Uradićete sve što možete kako bi poboljšali okolnosti na poslu.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za flert sa osobom koju posmatrate već neko vreme. Konačno je i ona vas primetila. Možete da se nadate veoma pozitivnom razvoju događaja.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da povećate unos vitamina i da se više odmarate. Važno je da živite zdravije i da vašem telu date ono što mu je zaista potrebno.

 

LAV

POSAO: Moguće je da ćete danas raditi prekovremeno ili ćete rešavati neke stare probleme. Potrudite se da uložite više vremena u svoje obaveze i poslove koje imate u planu.

LJUBAV: Priželjkujete nova poznanstva, ali još uvek niste prošlost ostavili iza sebe. Pred vama je period u kojem će vas emotivne dileme pratiti. Važno je da stavite tačku na staru ljubav.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad energije. Potrudite se da izdvojite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe tokom današnjeg dana. Jako je važno da budete dobri prema sebi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4