HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

HOROSKOP: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi,dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi

15 маја, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan dan ukoliko očekujete bilo kakav vid formalnih rešenja. Oslobodiće vas najnovije vesti i dešavanja pritiska koji ste prethodno imali.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna šta želi. Moguće je da ćete joj se duže vreme udvarati. Pred vama je period koji nosi neki vid ljubavne neizvesnosti. 

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane. Važno je da se maksimalno potrudite da vašu ishranu prilagodite zdravim navikama. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega.

 

BIK

POSAO: Poboljšanje na polju finansija vam dolazi. Dobro raspoloženje krasi ovaj dan na vašem poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići prilično glatko kod vas danas.

LJUBAV: Gajite osećanja prema osobi koja vas posmatra kao prijatelja. Nije vam lako da joj iskreno pokažete kakve namere imate. Biće vam potrebno još dosta vremena za to.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Važno je da se potrudite da se držite podalje od svih poroka i da uradite nešto kako biste sebe rasteretili stresa i crnih misli koje nosite u sebi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4