DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

15 маја, 2019 Off By ludarito

Strelac

Danas biste mogli osetiti neku suprotnost kod drugih, posebno kada su emocije u pitanju. Mogli biste se osetiti ugroženim na neki način. Agresivan stav mogao bi učiniti da se osećate nedostojnim nečije pažnje. Sačekajte miran trenutak, jer pravda i harmonija ne čine vas inferiornim, kao što neko može da vam sugeriše. To su kvaliteti jake osobe, nikako slabe.

 

Ako je strast između vas i vašeg partnera pomalo opala u poslednje vreme, danas je povoljan dan da oživite vašu vezu. Otkrićete da se toplota i emocije kriju u tome da provedete neko vreme radeći zajedno ono što volite. Nemojte biti tvrdoglavi. Opustite se, budite otvoreni i spontani. Očekuje vas divan dan.

Jarac

Vi ste odlični tokom nekog procesa ili projekta, ali niste baš najbolji na samom startu. Danas je idealan dan da opovrgnete ovu teoriju vezanu za pripadnike vašeg horoskopskog znaka. Zvezde su vam spremile oblje energije da je iskoristite u tom smeru. Zgrabite je i započnite nešto što odavno želite ili ste zaboravili.

 

Danas ćete blistati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako tražite nekog specijalnog, svojim magnetizmom ćete ga sigurno privući. Upoznaćete nekog interesantnog i otkriti da imate gomilu zajedničkih interesovanja. Danas je vaš srećan dan. Uživajte u njemu.

Vodolija

Samopoštovanje vam je dosta izraženo danas i osećaćete se pomalo iznad svake situacje tokom dana. Posvetite se projektu koji je delovao da ne ide nikuda do danas. Ukoliko želite da posao bude završen onda ga morate uraditi sami. Nemojte se stideti. Ovo je vreme kada treba čvrsto da stojite na zemlji i iskoristite svoje talente i umeće.

 

Umesto da danas sedite i razmišljate o tome kako bi bilo divno da imate toplog, pažljivog i romantičnog partnera, izađite napolje. Idite u noćni klub ili se priključite nekim grupnim aktivnostima. Svojom aktivnošću i entuzijazmom ćete privući nekog interesantnog. Ako ostanete sami i zatvoreni, nećete ništa promeniti.

Ribe

Danas bi moglo doći do izvesne tenzije ili konflikta. Pripremite se da budete blagi u tvrdnjama ili savetima, jer bi u protivnom mogao izbiti pravi rat! Nemojte sve shvatati toliko lično. Razmišljajte o ovim sporovima kao izazovima, koji će vas samo ojačati kada ih prevaziđete. Nemojte biti nezadovoljni jer bežanje nikad ne donosi ništa dobro.

 

Zvezde vas danas savetuju da slušate svoje srce umesto što se ustežete, razmišljate o posledicama i brinete o tome šta će drugi ljudi misliti o vama. Ako vam se na poslu neko dopada, nađite suptilan način da mu to stavite do znanja. Na taj način nećete nikoga uvrediti, a postoji mogućnost da shvatite da su emocije obostrane.

Стране: 1 2 3 4