DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

15 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Danas biste mogli sebi postaviti pitanje: „da li se boriti ili ne!?“. Vaša osetljiva i ženska strana će verovatno govoriti jedno, dok će druga, muška i ratoborna, govoriti suprotno. Ključna stvar će biti da ne reagujete prenagljeno danas. Postarajte se da se izdignete iznad situacije, sagledate je pažljivo pa tek onda reagujete.

 

Da li ste već duže vreme nezadovoljni? Ako ste pokušavali da svoju trenutnu situaciju u ljubavi i vezi dovedete u red, ili ako ste želeli da napravite neke promene, danas je pravi dan za to. Ljubav je nešto što treba da vam ispunjava život, a ne da vam uzima pozitivnu energiju u da vas lomi emotivno i psihički.

Rak

Danas se pripazite šta govorite, kako ne biste zažalili. Budite pažljivi sa energijom koju ćete danas osećati, jer ćete poželeti da pljusnete nekom istinu u lice. Loš početak će vas diskvalifikovati na samom startu. Osigurajte se pozitivnim mislima pre nego napravite preokret! Vrlo je važno da danas pažljivo i sigurno koračate kroz dan.

 

Trenutni položaj planeta vas postavlja danas u prilično vedro i romantično raspoloženje. Ako ste se pitali da li je osoba koja vam je interesantna vredna truda, danas poslušajte svoje srce. Vi ste po prirodi intuitivni. Ako osetite duboko u sebi da je sve u redu, slobodno se opustite. Budite prirodni i šarmantni.

Lav

Ovo bi mogao biti veoma produktivan dan za vas, ukoliko budete imali ispravan pristup. Osetićete sjajan nalet energije, koja vam može pomoći da se izborite sa svakim zadatakom koji sebi postavite. Moguće je da ćete se zbog toga osećati agresivnije nego obično, te bi trebalo to da iskoristite i postignete danas ono što želite.

 

Ovo nije dan stvoren za maštanje o toplom porodičnom domu i za žaljenje što ga nemate. Dosta ste očajavali i čekali da se vaš partner smiluje da nešto uradi po pitanju vaše veze. Zvezde vas pozivaju u akciju. Okrenite se ka sebi. Ljubav je kao senka. Ako se okrenete od nje, ona počne da ide za vama……...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4