DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

DNEVNI i LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 16. MAJ 2019.godine

15 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Danas biste mogli osetiti blagu anskioznost i biće vam teško da se smirite. Verovatno razmišljate o hiljadu stvari koje potpaljuju vašu maštu. Nažalost, ljudi oko vas neće biti osetljivi na vaše potrebe, te se pripazite. Najbolje bi bilo da danas postavite neki nevidljivi zid oko sebe, kako biste se zaštitili od tuđeg neraspoloženja i negativne energije.

 

Zvezde vas ohrabruju da stupite u akciju sa nekom kome ste već duže vreme privlačni. Nema potrebe da budete stidljivi. Ta osoba vam je već mnogo puta rekla koliko joj se dopadate. Ako budete previše povičeni, izgubićete priliku da se zabavite i mogućnost da doživite nezaboravno ljubavno iskustvo.

Vaga

Danas ćete se osećati poprilično nežno prema drugima. Uglavnom ćete osećati potrebu da pomognete svima. Raširite svoju pozitivnu nasmejanu energiju – to je poželjno danas. Nikad ne možete pogrešiti sa komplimentima i ohrabrenjem. Fokusirajte se na ono dobro u ljudima i uvidećete koliko to pomaže i vama.

 

Ako želite da se dopadnete nekome, vi morate da imate više mašte i entuzijazma. Sve dok sedite u prikrajku i čekate, nemojte se nadati da će vaš predmet interesovanja da vas pogleda. Obucite se lepo, nabacite osmeh na lice, smislite nekoliko zanimljivih rečenica i slobodno mu priđite. Ne zaboravite da je samopouzdanje najvažnije od svega.

Škorpija

Osetićete snažan poriv da od momenta kada ustanete iz kreveta krenete u akciju. Pratite taj svoj instinkt i bacite se na posao. Ključna stvar za vas danas je da završite sve što želite pre drugih. Ne dozvolite drugima da stoje na vašem putu napretka. Zgrabite uzde i samo napred!

 

Danas vam zvezde pružaju predivnu priliku da nekoga upoznate bolje. Ako volite da šetate, pozovite osobu za koju ste zainteresovani da ide sa vama, i razgovarajte. Pričajte o sebi, svojim interesovanjima, željama i snovima. To je idealan način da odlučite da li zelite da se upuštate u nešto više ili ne……...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4