BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

23 априла, 2019 Off By ludarito

Živite u prošlosti

„Samo želim da stvari budu onakve kakve su nekada bile“, kažu mnoge žene. Ali, to je nemoguće. Uz to, stvari obično i nisu bile onakve kakvim ih se vi sećate. Odbijanje da se suočite s krajem često može biti ne samo strah, već i prirodno ljudsko potiskivanje neuspeha. Teško je i prihvatiti da su se naši romantični snovi pretvorili u fijasko. O emotivnoj snazi da priznamo sopstvene greške i da ne govorimo. Izgradite ponovo svoje samopouzdanje, zacelite razočaranje optimizmom, strpljenjem i, naravno, izlascima sa drugaricama. Ispunjen život ima najveće isceliteljske moći! Uostalom, neke snove valja pustiti kako se ne bi pretvorili u košmare.

 

Već ste nekoliko puta raskidali

„Nekoliko puta sam ga ostavljala, ali je svaki put tvrdio da će, ukoliko se pomirimo sve biti drugačije. „Osećala sam kao da nešto dugujem njemu i vezi i ostajala bih…“, poveravaju se na ovaj način mnoge žene. Osećaj obaveze jeste častan i nateraće vas da date sve od sebe da spasite vezu. Ali ne zaboravite da podjednaku oba vezu imate i prema sebi. Kvalitet i ispu njenost svačijeg života, na kraju krajeva, zavise od toga kako ga usmeravamo. Kada napuštate vezu za koju znate da je gotova, na to ne treba da gledate kao negativan potez i neuspeh, već pozitivan korak ka slobodi i uspehu.

Udario vas je!

Kada dođe do fizičkog nasilja, pametna žena je već na vratima pre nego što njen duh (ali i telo) budu ugroženi. Čak i ako vas bude molio da se vratite i obećao da će potražiti pomoć, čekajte sa bezbedne distance.

Стране: 1 2 3