Da li brzo praštate ili ste zlopamtilo?! RAK ne prasta, BIK je zlopamtilo, sa ŠKORPIJOM nema KOMPROMISA!

Da li brzo praštate ili ste zlopamtilo?! RAK ne prasta, BIK je zlopamtilo, sa ŠKORPIJOM nema KOMPROMISA!

23 априла, 2019 Off By ludarito

OVAN

Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ipak, izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne «gađajte» ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv.
Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplikuje život. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.

B I K

Pošto je sujetan, Bik očekuje vašu pažnju, a pošto je ljubomoran i svojeglav, on teško prašta, jer je zlopamtilo i ne zaboravlja, ako ste ga ignorisali ili ugrozili njegov ponos, njegovu porodicu, njegov dom. Pošto je uglavnom neodoljiv i kad je svojeglav i kad sve radi natenane (pa nikako da dočekate nešto što vam je obećao), lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama, pogotovo ako vas smatra svojim prijateljem. Žena Bik lakše prašta prijateljima, nego prijateljicama prema kojima je nepoverljivija…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4