BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

23 априла, 2019 Off By ludarito

Svaka žena ima svoj životni scenario a na osnovu onoga što su joj prioriteti u životu. Kada veza dospe na najniže grane, najteže je spoznati da li je i kada vreme za rastanak. Mnogo je lakše, uprkos osećaju nezadovoljstva, „zabiti glavu u pesak“ sve dok rupa nije toliko duboka da je gotovo nemoguće da se ponovo izvučemo na svetlost dana. Glavni razlog je – strah.

 

Koliko god vaš odnos bio loš, mnogo je jači strah od nepoznatog. A život posle ozbiljne i dugogodišnje veze je upravo to – potpuna nepoznanica. Vreme provedeno kao „mi“ umesto „ja“ je iz korena promenilo vaš pogled na svet, status među prijateljima i porodicom, stil života, način šopingovanja, pa čak i dijetu… Zato i ne čudi da vas plaši ideja da ćete ponovo biti sami. Postoji samo jedan način da pobedite strah. Ne možete ga ignorisati. No, ako se suočite s njim možete pronaći način da nestane. Niko vam ne može s preciznošću reći kada je veza zaista gotova – to je nešto između vas i vaše iskrene strane ličnosti – ali postoje različite tačke i znaci koji će ukazati da je reč o putu bez povratka.

 

Ne sviđa vam se osoba u koju ste se pretvorili

Da li poludite kada čujete sebe kako žvanjkate i kritikujete gotovo svaki dan? Da li uprkos tome što volite da izlazite i provodite se, ostajete svaki vikend kod kuće jer je on nedruštven? Veze su kao hemijske reakcije koje dvoje kombinuju da bi napravili nešto – ponekad je rezultat divan, a ponekad potpuni promašaj. Kada shvatite šta ste postali u toj vezi i to vam se ne dopadne, vreme je da se podsetite šta ste i šta biste želeli da bude te….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3