BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

BORITI SE ILI OTIĆI : Kako znati da li je vreme da raskinete?

23 априла, 2019 Off By ludarito

On vas je prevario

Dakle, prevario vas je. Nevernost (često) ne podrazumeva i kraj. Dešava se i da veze ojačaju u ovakvim situacijama. Oproštaj je podjednako efikasan kao i vernost, a poverenje se može povratiti ukoliko su obe strane spremne na to. Ali treba da postavite limite. Ukoliko ste shvatili da mu neprestano opraštate, to će vam pojesti samopouzdanje i oslabiti samopoštovanje, dok će on ostati netaknut. Kada se vaša sposobnost opraštanja toliko rastegne da preti da će pući, oslobodite se svojih kočnica i pobegnite iz veze… pravo u slobodu.

 

Vi ste ga prevarili

Ni ne pokušavajte da izbelite svoju krivicu tako što ćete mu sve priznati i staviti ga u nepotrebnu i stresnu situaciju. Ne, ako je reč o glupoj grešci iz koje ste izvukli pouku. No, ukoliko ste neverni s namerom da privučete njegovu pažnju ili ga povredite, onda neverstvo podrazumeva mnogo ozbiljniji problem u vašoj vezi – onaj koji bi trebao da se iznese na videlo i pokuša da se zajedničkim snagama reši. U suprotnom veza je gotova. Ukoliko su vaša neverstva učestala, možda to činite kako bi vas neko spasao. Od čega? Od suočavanja sa činjenicom da je vaša veza gotova i da je vreme da izađete iz nje.

 

Priznajte – dosađujete se!

Njegova ideja o dobroj zabavi podrazumeva mali fudbal sa drugarima iz kraja. On se nikada ne smeje vašim šalama zato što ih ne razume, a vi se nikada ne smejete njegovim – jer ih ni nema. Seks se pretvorio u rutinu, a vama je dosadilo da budete ti koji će stalno predlagati nešto novo. Da li ga još uvek volite? Možda. Budite fer i prema sebi i prema njemu i podsetite se zašto. Probajte da vezu vratite na stari kolosek podsećajući se da ljubav nije samo pitanje srca – i glava ima svoj udeo u tome. A pre nego što počnete da krivite ili sebe ili njega za ono što ne možete da promenite – da budete ono što jeste – poslušajte šta zapravo sve vreme pokušavate sebi da kažete: vas dvoje ste dva različita sveta i vezi je kraj…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3