NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

31 марта, 2019 Off By ludarito

STRELAC

Posao

Ona pitanja vezana za papirologiju ili dogovore koja su vam dugo stvarala nervozu – konačno će se rešiti u drugom delu ove sedmice. I vi ćete konačno uspeti da se sami sa sobom dogovorite po nekim pitanjima i donesete odluke koje su prave. U suštini, pred vama je jedna aktivna nedelja u kojoj vas očekuje dosta obaveza ali i mnogo kontakata sa poslovnim saradnicima. Takođe, neke poslovne prilike će se aktivirati i nemojte dozvoliti da vam ove šanse promaknu.

Novac

Novac koji ste očekivali dolazi, i to najpre u drugom delu ove sedmice. Ovo će vam doneti sigurnost i umiriti vas.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Pred kraj nedelje moguća je nervoza, problemi sa spavanjem ili sa varenjem.

 

JARAC

Posao

Početkom nedelje pojaviće se neke informacije za koje nećete znati da li da se pouzdate u njih ili ne. Ako na osnovu njih zasnivate svoje odluke, bilo bi dobro da sačekate makar drugi deo sedmice da bi se stvari razjasnile, proverile i utvrdila njihova tačnost. Drugi deo sedmice je već dosta povoljniji po vas – uspeli ste da pronađete prave ljude koji mogu da vas podrže, imate neku osnovu i stabilnost i tada i vredi pokretati nove dogovore. Neko vam se može ponuditi kao pomoć ili podrška i trebali bi da prihvatite.

Novac

Mnogo obećanja kada je novac u pitanju, a ubrzo ćete shvatiti da samo u neke od njih možete da se pouzdate.

Zdravlje

Sredinom nedelje moguće su alergijske reakcije. Ostatak perioda je odličan po pitanju zdravlja.

VODOLIJA

Posao

U ovu nedelju ulazite u pomalo čudnom raspoloženju – postoje situacije koje vas jako opterećuju a za koje trenutno ne uspevate da pronađete pravo rešenje. Nema razloga za nerviranje, ionako će se sve do kraja sedmice posložiti i srediti baš kako treba. i u ovoj nedelji očekujte veliku količinu obaveza, ali ćete makar sa njima izlaziti na neuporedivo lakši način nego do sada. Sa nekim osobama sada teško komunicirate – ukoliko vidite da vam ne odgovaraju, pokušajte da svedete kontakt na minimum.

Novac

U ovoj će sedmici doći do delimičnog smirivanja u finansijskom segmentu. Možete da računate na jače prilive.

Zdravlje

Osetljiv stomak, ali i problemi sa glavoboljama i variranjem pritiska.

 

RIBE

Posao

Muče vas neke situacije vezane za vaše radno mesto ili poziciju, ali i za stanje u firmi u kojoj radite. Pravih informacija nema, a vi ste sa svih strana bombardovani poluistinama i više ne znate kome da verujete. U svakom slučaju, nemojte donositi nikakve bitnije odluke dok sve ne krene ka raščišćavanju, a to će biti vrlo brzo – već u drugom delu sedmice. Iako vam to sada tako ne izgleda – imate podršku od strane bitnih osoba i nemate nikakvih razloga za zabrinutost.

Novac

Mlad Mesec u vašem polju zarada otvara novu životnu fazu i donosi nove mogućnosti za vas. Prilivi su u ovoj nedelji dosta dobri. Mogućnost i nekih neočekivanih isplata.

Zdravlje

Moguće su češće glavobolje u ovoj sedmici, koje mogu biti i posledica promenljivog vremena, ali i vaše psihičke nestabilnosti i uznemirenosti.

Стране: 1 2 3 4