NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

31 марта, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Posao

U prvim danima ove sedmice budite više obazrivi. Naime, trenutno ste prilično impulsivni, a ne vidite jasno neke situacije i možete napraviti grešku u brzini. Takođe, ukoliko imate dosta kratke rokove za završetak neke obaveze, nemojte je samo otaljati jer ćete verovatno propustiti nešto što vam je bitno. Nešto je bolja situacija u drugom delu sedmice i to je već vreme da napravite neke pametne izbore i donesete značajne odluke. Sa Marsom koji tranzitira kroz vaš znak – u periodu ste akcije i pokreta.

Novac

Sredinom sedmice stoji vam fin novčani priliv. Troškovi su nešto veći u danima vikenda.

Zdravlje

Ušli ste u odličan zdravstveni period. Početkom nedelje ste još uvek umorni i pomalo „mutni“, ali brzo idete na bolje…

 

RAK

Posao

Nedelja u čijoj ćete prvoj polovini morati da se organizujete dosta dobro da biste stigli da završite sa svim obavezama ili projektima koje ste otpočeli. Može vam se činiti da su neke situacije komplikovane, maltene pa nerešive – ali u drugom delu nedelje uspećete da završite njihov najveći deo. Takođe, u ovom periodu možete sklopiti dosta povoljan ugovor ili dogovor sa poslovnim partnerima iz zemlje ili čak i sa strancima. I pored početnih teškoća, ova sedmica će se pokazati kao profitabilna po vas.

Novac

Ova nedelja može vam doneti stabilnost po pitanju finansija. Moguće je da ćete uspeti da naplatite jedno veće potraživanje.

Zdravlje

Još uvek ste prilično osetljivi i nežnog zdravlja, pa vodite računa o preventivi.

 

LAV

Posao

Do sredine nedelje očekujte sporost u rešavanju poslovnih situacija ili bavljenju obavezama na dnevnoj bazi. Nakon tog perioda ulazite u dane u kojima ćete imati priliku da predstavite sebe na pravi način i pokrenete se u većoj meri. Stoje vam vrlo značajni dogovori sa osobama sa kojima ste i ranije radili, a koje ponovo žele da koriste vaše usluge. Takođe, u ovoj sedmici možete sklopiti jedan izuzetno dobar poslovni dil, i to naročito oni Lavovi koji su zaposleni u sektoru usluga.

Novac

Jači prilivi i popravljanje finansijske situacije stoje vam u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Mlađi – dobra zdravstvena situacija, moguće su samo povremene alergije. Stariji Lavovi – uzimajte redovno terapije propisane od strane lekara…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4