NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

31 марта, 2019 Off By ludarito

OVAN

Posao

Vaš vladar je u znaku Blizanaca i vi ste trenutno pod uticajem jake pokretačke energije – lako ostvarujete kontakte, u komunikaciji ste sa mnogo ljudi i vratila vam se ona vaša stara energija koja vam daje snagu da idete napred. Prvi deo nedelje je nepovoljan da neki dogovor zaključite potpisom, ali u drugom – slobodno! Mnoge situacije kreću ka razjašnjenju, pa i papirološki problemi. Sa druge strane – možete otkriti ko su osobe koje su vam radile ili pričale iza leđa u prethodnom periodu.

Novac

Bolja finansijska situacija. U drugom delu sedmice moguć je i neplanirani finansijski dobitak. Gledajte samo da sve ne potrošite brzinski, kao što vi to znate i umete…

Zdravlje

Na početku ove nedelje još uvek možete biti pomalo malaksali, ali snaga vam se ubrzo vraća….

 

BIK

Posao

U prvoj polovini nedelje još uvek će postojati neke situacije kojima ćete razbijati glavu i razmišljati kako da ih rešite….a onda će polako sve početi da dolazi na svoje i da se raščišćava. U poslednjim danima ove sedmice mogu se sklopiti dogovori oko kojih se već duže vreme trudite. Na vašem radnom mestu dolazi do nekih promena za koje će vam trebati par dana da se naviknete, a onda ćete shvatiti da vam izuzetno prijaju i da vas rasterećuju. Sa nadređenima blago neslaganje početkom ove sedmice.

Novac

Period u kojem možete početi ozbiljnije da razmišljate o dodatnom izvoru prihoda. Neki od vas imaju prilive iz više izvora.

Zdravlje

Iako se fizički dosta dobro osećate, psihička napetost je još uvek prisutna…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4