NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

NEDELJNI HOROSKOP OD 01- 07. APRILA 2019.godine ( POSAO,NOVAC,ZDRAVLJE)

31 марта, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Posao

Sačekajte malo sa donošenjem nekih konkretnijih odluka, naročito ako su u pitanju značajni poslovi ili projekti. Ne radite ništa na brzinu, pustite „da prenoći“ i da se slegne, pa tek onda donesite odluku. Za tako nešto je najbolji drugi deo sedmice koji vam daje sposobnosti za jasno, konkretno i praktično razmišljanje i kada ćete lako uvideti da li je nešto baš po vašoj meri i da li vam odgovara. Vaše polje karijere je značajno aktivirano i u narednom periodu očekujte svakako velike promene.

Novac

Vaša finansijska situacija će u ovoj sedmici biti nešto rasterećenija nego inače. Jednim delom izlazite iz kriznog perioda…

Zdravlje

Vi se jednim delom već osećate znatno bolje nego u prethodnom periodu, što će se dodatno poboljšati u drugom delu sedmice. Starijima moguće manje hronične tegobe.

 

VAGA

Posao

Ne prijaju vam ni neke situacije, ali ni neke osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. No, trenutno imate više nego dovoljno strpljenja i ne pokazujete da ste dotaknuti njihovim ponašanjima. Takođe, moguće je da informacije koje očekujete nikako da stignu, što vam donosi nervozu, naročito u prvom delu sedmice. Opustite se, nemate pravog razloga za brigu. Sve ono što vam smeta i što vas muči krenuće ka rešavanju u drugom delu nedelje. Slede vam konkretni odgovori, ali i dogovori.

Novac

Rasterećenje po pitanju finansija će biti više nego evidentno kako dani budu odmicali. Polako ulazite u jednu stabilniju fazu.

Zdravlje

Umor koji će biti prisutan u prvom delu sedmice više je posledica psihičke napetosti nego nekog fizičkog problema.

 

ŠKORPIJA

Posao

Mlad Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice govori da Škorpije ulaze u jednu novu fazu u ovom segmentu. Vi se, generalno gledano – osećate bolje i spremni ste da napravite neke promene koje možda već duže vreme stoje u vama kao zamisao, ideja, projekat. Možda na samom početku sedmice i nećete imati baš jasan put i prave informacije, ali to će se vrlo brzo promeniti. Odluke koje donesete u drugom delu nedelje obeležiće duži period koji je ispred vas. Zato, odlučite mudro.

Novac

Novac će vam dolaziti baš onda kada vam je to najpotrebnije. Takođe, moguće je da ćete i preko dodatnih poslova imati makar jedan priliv.

Zdravlje

Povremeno glavobolje ili manji problemi sa sinusima. Starije Škorpije mogu osećati hronične tegobe….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4