HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

30 марта, 2019 Off By ludarito

Horoskop otkriva kakva nas energija očekuje na polju karijere, ljubavi i zdravlja tokom proleća i leta – neke znakove na kraju godine očekuju velika iznenađenja!

OVAN

LJUBAV

Već početkom godine slobodni Ovnovi mogu da ulete u burnu ljubavnu vezu koja neće biti dugotrajna ali će ih dobro prodrmati i osvežiti. Oni koji su u vezama i brakovima se zatvaraju prema partneru, imaju osećaj da im guši slobodu i dosadno im je. Pazite da ne budete pogrešno protumačeni od strane partnera da ne bi došlo do sukoba koji mogu dovesti i do raskida odnosa.
Tokom leta, tačnije polovinom jula susret sa osobom koja će vas oduševiti i veza koja će biti dugotrajna i može se završiti i brakom. Nemojte samo navaljivati, pošto vam je potreba za vezivanjem izražena, da se partner ne uplaši, mada se i sami trudite da balansirate između želja i realnosti, a ovnovska priroda želi sve, sad i odmah.
Od oktobra partnerski odnosi i brakovi su opet na testu, ponovo se vraća osećanje nerazumejvanja, partner vam zamera jer smatra da ga zanemarujete. Ovo je bitna godina za vas u smislu poslovnog napredovanja i preumorni ste da biste se raspravljali, pa to prećutkivanje i bacanje emotivnih problema pod tepih može dovesti do kraja godine do konačnog prekida veza.

POSAO

U drugoj polovini protekle godine počele su da vam se vrzmaju po glavi ideje da biste mogli započeti sopstveni posao. Ove godine vam se pruža prilika za to. Postoji mogućnost da novac za pokretanje posla pozajmite od prijatelja ili dobijete od nasljedstva. Što se tiče nasledstva, biće rešeni procesi koji traju duže vreme ali nećete biti zadovoljni jer ćete dobiti manje od očekivanog. Nemojte se zaduživati u smislu uzimanja kredita.

Ovaj posao bi vam doneo dugoročne prihode i stabilnost. U ovoj godini, posebno u prvoj polovini vas očekuju brojne mogućnosti za putovanja i to dalja putovanja. Ako imate želju da unapredite vaše obrazovanje, sad je prava prilika za to, sa lakoćom ćete upisati ali i učiti i sve što uložite u svoje obrazovanje će vam se za dve godine višestruko isplatiti.

Onima koji imaju uslove za penziju je idealno vreme da predaju papire od aprila do oktobra.

ZDRAVLJE

Koncentrisani ste na svakodnevne probleme i rešavate se svihe onih koji su vas godinama usporavali i sprečavali vaš napredak. Tempo će biti malo žešći od onog na koji ste navikli poslednjih godina, puni ste elana i novih ideja i trudićete se da uradite što više stvari što će vas povremeno dovoditi u stanje iscrpljenosti i umora. Povremene glavobolje, bolovi u mišićima.
U septembru vas očekuje pad imuniteta, bolesti vezane za respiratorni sistem.
Ne odlažite sistematske i odlaske lekaru, hirurške intervencije moguće poslednja tre meseca ove godine.

BIK

LJUBAV

Sam početak godine Bikovima može doneti napade ljubomore, ali već krajem januara konjunkcija Venere i Jupitera smiruje tenziju i pojačava vašu potrebu za uživanjem (kao da do sada nije bila naglašena!). Mars ulazi u vaš znak za Dan yaljubljenih, što je odličan tajming za malo strasti. Ovo se posebno odnosi na slobodne Bikove, koji mogu iznenada ući u vezu sa osobom za koju su više puta izgovorili čuvenu rečenicu: „Nema šanse!“. Proleće će biti prožeto ljubavlju za sve Bikove, pa iako znate da ta veza možda neće trajati zauvek, svejedno ćete se prepustiti uživanju. Polovinom ljta zauzeti Bikovi mogu ući u sukob sa svojim partnerom oko nekih sitnica, a upotreba teških reči može dovesti do eskalacije sukoba. Potrudite se da tad raščistite sve probleme koje ste gurnuli pod tepih, inace će vas isti problemi ponovo dočekati u novembru. Slobodni Bikovi koji ne budu iskoristili kraj zime i prolece za pronalazak ljubavi, dobijaju drugu šansu krajem avgusta, kad im susret Venere i Marsa donosi mogućnost za ulazak u vezu, koja će biti protkana strašću i dubokim emocijama.

POSAO

Tokom druge polovine 2018. godine osetili ste uticaj tranzitnog Urana u vašem znaku, a isto se ponavlja od marta ove godine. Uran je planeta promena i revolucije, pa će mnogi Bikovi u ovoj godini poželeti da promene nešto u svom životu, a to se prvenstveno odnosi na posao i finansije. U ovoj godini ćete tražiti način da u potpunosti promenite svoje radno mesto ili zanimanje, ali će većina vas ipak na kraju sve da završi sa kozmetičkim promenama na postojećem radnom mestu. Ne brinite, Uran ostaje u vašem znaku narednih 7 godina, tako da će se nove prilike ukazati kasnije u budućnosti. Ukoliko ste Bik i želite da pokrenete privatan posao, proleće je odlično za planiranje, a septembar za samo pokretanje posla. Krajem marta i u aprilu pazite na novac, nemojte biti rastrošni, jer se mogu pojaviti iznenadni troškovi. Decembar 2019. za vas označava početak odličnog perioda vezanog za stručna usavršavanja i napredak u poslu i samo je najava za 2020. godinu koja će biti odlična za vas. Imajte još malo strpljenja.

ZDRAVLJE

Tokom 2019. godine, glavni segment na zdravstvenom planu, na koji Bikovi moraju posebno da se osvrnu, jeste upravo psihičko zdravlje. Već neko vreme se osećate izuzetno iscrpljeno i pomalo bezvoljno, što mogu biti prvi znaci depresije. Udruženi uticaj Marsa i Urana tokom februara može izazvati nagle izlive besa i svakodnevne mini nervne slomove. Serija kvadrata između Jupitera i Neptuna će da lomi vaše ideale tokom čitave godine, što će još dublje da vas u gurne u apatiju i depresiju. Potrudite se da to ne dozvolite, potražite sreću u malim stvarima i sačekajte povoljniji period, kada će vam više stvari ići po planu. Ako uvidite da ne možete sami izaći na kraj sa problemima koji vas muče, slobodno se obratite stručnjaku za mentalno zdravlje………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4