HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

1 октобра, 2018 Off By ludarito

 

STRELAC

POSAO: Funkcionišete pod pritiskom i ostvarujete dobre rezultate iako se nalazite u otežanim okolnostima. Spremni ste da pokažete svoju upornost i izdržljivost, kao i posvećenost poslu.

LJUBAV: Ako ste slobodni možete upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćete u budućnosti ostvariti nešto kao avanturu ili prolaznu vezu. Spremni ste za novu ljubav i promene.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas. Mogući su problemi zbog nekih vitamina i minerala. Posavetujte se sa vašim lekarom i farmaceutom oko unosa suplemenata.

 

JARAC

POSAO: Došao je trenutak da neke svoje poslove privedete kraju i da rezimirate krajnje stanje. Da sagledate uspehe i neuspehe… kada povučete crtu znaćete tačno na čemu ste.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu tokom popodnevnih i kasnih večernjih časova. Osoba koja vam se dopada će pokazati svoje interesovanje ka vama.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš bi mogao da vam predstavlja problem na polju zdravlja. Pluća su pogotovo podložna tegobama, pa su mogući problemi sa kašljanjem, bronhitisom itd.

 

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete ostvariti poboljšanje zarade. Pred vama je period tokom kojeg ćete uspeti da dođete do značajnih pomaka.

LJUBAV: Bračni partner se trudi da se pored njega osećate voljeno i sigurno. Situacija na ovom planu je odlična i zadovoljni ste! Spremni ste da date sve od sebe kako biste mu udovoljili.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje. Nemate nikakve probleme. Veoma ste energični, dobro se osećate i lepo ste raspoloženi. Možete da očekujete povoljan dan.

 

RIBE

POSAO: Možda je bolje da izbegnete važne razgovore tokom današnjeg dana kako ne biste ostavili pogrešan utisak zbog nedostatka koncentracije. Moguće je da ćete praviti greške i propuste na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju upoznajete preko posla. Ipak, još niste spremni da napravite neki sasvim konkretan korak dok malo ne ispitate situaciju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive i vlažne prostorije. Mogući su problemi sa disajnim putevima, vezano za gušenje, astmu i sve tome slično.

Стране: 1 2 3 4