HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

1 октобра, 2018 Off By ludarito

 

DEVICA

POSAO: Poboljšanje finansijske situacije je pred vama. Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom situacije. Ako ste želeli promenu posla, sada vam se pruža prilika za to.

LJUBAV: Rešili ste neke nedoumice koje ste imali i sada vaša veza konačno može da krene u dosta boljem pravcu. Spremni ste da napravite prvi korak ka pomirenju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Vi generalno vodite računa o svom stanju na ovom polju i uvek na prvo mesto stavljate potrebe vašeg organizma.

 

VAGA

POSAO: Tokom današnjeg dana biste mogli da pokažete koliko ste humani i da nekome pomognete. Spremni ste da se nađete bilo kome od kolega i da priskočite u pomoć.

LJUBAV: Na emotivnom planu vas očekuju promene koje niste očekivali. Moguće je da ćete ostati nekako iznenađeni. Budite spremni na iznenađenja i nemojte da paničite danas.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju. Ukoliko dođe do komplikacija, posetite lekara za svaki slučaj.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Rešili ste većinu važnih problema i sada konačno imate malo vremena za sebe. Posao ćete ipak ostaviti po strani. Iako je ponedeljak, napravićete sebi malo lufta da se odmorite.

LJUBAV: Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, a vi uživate u pažnji koju vam pruža. Pred vama je lep dan. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo koje vodi do veze.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Vama je generalno urogenitalni trakt jedna od najslabijih tačaka na telu tokom života.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4