HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

1 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Timski rad vam je jača strana. Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen pomak na ovom planu. Možete da očekujete da će vam poslovi ići od ruke.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva sa osobom sa kojom možete da očekujete početak nove veze. Spremni ste da otvoreno pokažete svoje interesovanje.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas danas. Osećate se sasvim dobro. Atmosfera je povoljna za bilo koju vrstu aktivnosti i rekreacije koju smatrate pogodnom.

 

RAK

POSAO: Očekuje vas značajan pomak na poslovnom planu. Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama.

LJUBAV: Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav jer vam trenutni partner više ne odgovara. Imate utisak da ste dosta svog vremena izgubili na neuspešnu vezu.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža kao i neki vid opuštanja. Možete da očekujete da ćete imati tegobe vezane za kičmu, mišiće kao i probleme sa ukočenim predelom vrata i ramena.

 

LAV

POSAO: Očekuje vas prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima. Pred vama je dan koji donosi nove prilike za vas.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada ćete uspeti da ostvarite dodatno zbližavanje u vašem odnosu. Možete da se nadate veoma pozitivnim emotivnim preokretima.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Mogući su problemi sa povišenim holesterolom. Važno je da povedete računa o svom zdravlju i da idete redovno kod lekara na kontrole.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4