ŽENA LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, muškarci je jure a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

ŽENA LAV- KRALJICA ZODIJAKA! Strastvena i dominantna, muškarci je jure a ona se uvek ZALJUBI U POGREŠNOG

2 октобра, 2018 Off By ludarito

Kraljica džungle i kraljica zodijaka, Lavica to mora svima da pokaže i dokaže.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Blizancima.

Sve što radi za vas, radi punim svojim srcem, pise srbijadanas.

 

Sve što je upadljivo ili firmirano, više voli haljine nego komplete, dosta nakita, upadljivi detalji, zlatan nakit, često nosi lančič oko zglavka noge i upadljive minđuše.

 

Prepoznaćete je čak i ako je ne poznajete po tome što je okićena zlatom, pravim ili lažnim, kao Tutankamon. Ili je sva u šljokicama i svelenom ogrtaču još od ranog jutra. Obično ima bujnu kosu, pravu lavlju grivu, a ako je po prirodni tamna, često se farba u svetlije nijanse. Ukoliko joj materijalne mogućnosti ne dozvoljavaju skupe haljine i nakit, Lavica je u stanju da duboko pati zbog toga.

 

 

Ona je dominantna gospodarica kojoj se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena po prirodi, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dva muškarca u situaciju da se oko nje svadjaju. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji je može potčiniti.

 

 

Žena Lav zahteva divljenje i respekt. Potreban joj je osećaj da je željena i rado viđena. Nažalost, teži zaljubljivanju u pogrešne muškarce, koji nemaju sredstava da je zadovolje. Ekstremno je zahtevna što se tiče vođenja ljubavi. Ona ne samo da želi da bude voljena, ona želi biti obožavana i polaskana svim lepim stvarima u životu. Sklona je lenjosti ako se previše veže za partnera.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4