HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

HOROSKOP: Ribe će praviti greške na poslu, a Škorpije treba da pripaze na zdravlje!

1 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Bićete veoma vredni i produktivni tokom današnjeg dana. Višak svoje pozitivne energije ćete usmeriti na poslovno polje. Potrudite se da date svoj maksimum.

LJUBAV: Želite da pravite promene na ovom planu. Smatrate da vam trenutna situacija ne odgovara i da treba da menjate partnera. Uskoro vas očekuje šansa za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prolazna mučnina bi mogla da vas prati kao i generalno problemi sa organima za varenje. Povedite računa o svojoj ishrani tokom današnjeg dana jer je to jako važno.

 

BIK

POSAO: Ne želite nikome da dopustite da vas sputava. Jasno ćete staviti do znanja da u svemu postoje određene granice. Niste spremni da trpite poslovnu torturu i pritisak.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja možda još uvek nije sasvim slobodna. Pred vama je velike dilema, da li poslušati srce i ući u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nogama. Generalno vas očekuju tegobe koje se vezuju za bolove u zglobovima, naticanje nogu i sve tome sl. Nemojte da se forsirate prilikom vežbanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4