ŽENA  DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

ŽENA DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

5 септембра, 2018 Off By coki

Posvećene su svom svojom snagom porodici i jako im je važno da u porodici svi budu srćni. U stanju je da se odrekne svoje sopstvene sreće ako je to zarad njene porodice. Nikada zbog takve žrtve neće zažaliti. Naročito je vazana za starije u porodici i puna poštovanja prema njima.

 

Djevica žena je mješavina razuma i inteligencije, nježnosti i dobrote, predanosti i skromnosti, ljepote i odanosti. Veoma je osjetljiva za probleme drugih pa joj zato prija i imaju uspjeha ako rade posao u kojem mogu da pružaju nakome pomoć. Na primjer pomaganje starijim licima za njih je idealno jer tada zaista pruzmu ulogu anđela čuvara i daju svu svoju energiju da pomognu.

Njihov život bez pomaganja drugima, slabijima ili bilo kome bi bio prazan. Ako ne pomažu one ne znaju da funkcionišu. Ako ne štite nekoga počinju da osjećeju napetost i tenziju jer znaju da neko treba pomoć. Bitno je da to žena Djevica osjeti i kreće rješavanje problema na način na koji je jedino ona sposobna da ga riješi.
Devica hoda sa nogama čvrsto na zemlji, hoda graciozno i lagano. Veliki je detaljista, ona će biti jedina osoba koja je ponela otvarač za pivo na kampovanje. Ovo je dinamit žene, koja bukvalno misli na sve.

Стране: 1 2 3