Saznajte zasto osobe rodjene u znaku VAGE NAJJACE VOLE!

5 септембра, 2018 Off By coki

Ako ste rođeni u znaku Vage saznajte nešto o sebi što niste možda ni znali… Ako imate blisku osobu koja je pripadnik znaka Vage vi ste srećni i iznad svega voljeni…

Pripadnici ovog znaka Zodijaka su rođeni pod takvim zvijezdama da nisu sposobni da dugo budu sami. Usljed toga Vage su u prilici da pružaju mnogo ljubavi jer samoća im smeta pa kada imaju priliku da pokažu nekom svoju ljubav one to pokazuju nestvarnim intenzitetom .

Nisu skloni da budu dugo usamljeni pa Vagama je veoma bitan ljubavni život i partnerstvo s nekim. Kada to imaju onda zasijaju u punom sajaju ljubaavi koju su jedino one u stanju da pokazu. Često zbog jakih emocija koje su u stanju da pokažu sve drže pod kontrolom i preuzimaju vođstvo u vezi, ali da bi mogle iskreno da pokažu koliko su u stanju da vole a ne što žele da budu glavne u vezi ili zbog želje za dominacijom.

Kao jedan od najprivlačnijih znakova zodijaka Vage imaju toliki šarm da mogu da očaraju sve oko sebe svojom ljepotom . Međutim, one to nikad ne koriste, ne žele da koriste svoju ljepotu zarad toga da im se neko divi. One kada nekog privuku i prihvate ga one se daju samo toj osobi i iskrene su u svojim emocijama do krajnjih granica.

Pripadnici znaka Vage su najmoćniji u svojoj ljubavi i najviše vole kada tu ljubav mogu poklone nekom ko je u stanju da im rastjera dosadu i ko im život ćini zanimljivim. Ako ste im pokazali kreativnost i zanimljivost one će vam pružiti za uzvrat ljubav kakvu nikad nećete osjetiti. Jer vage su inteligentne i vole kreativnost i novine.

 

Za Vagu ako kažemo da je izmislila ljubav nećemo pogriješiti. Pošto je najljepši znak zodijaka ono što vaga zacrta to u većini slučajeva i dobije. Nema za nju prepreke. Ona ima svoje male, slatke trikove u pokazivanju ljubavi tako da je u stanju da vas privoli da joj svoje srce date na dlanu.

Nikada vas vaga neće mučiti ljubomorom. Nikada od nekog ko je rođen u ovom znaku nećete doživjeti ljubomorni ispad. Ona je u stanju da samo pokazuje kako fizičku ljubav tako i duhovnu emociju. Venera je njena glavna planeta zato joj je ljubav toliko mila i zato za nju kažemo da je izmislila ljubav.

Vage su veliki logičari i ako pokušate da joj izmaknete pred vas će iznijeti toliko argumenata i činjenica da jednostavno tom izvanrednom znaku niko ne može da umakne. Veoma su inteligentne u ljubavi i iako nadmoćnije nikad ne pokažu svoju nadmoć posebno dok ne osvoje koga žele.

Iako su skolne analiziranju u ljubavi toga nema kod vage. One kad vole vole istančano, čvrsto, a u isto vrijeme i meko tako da su to kvaliteti koji osvajaju i najtvrđa srca. Ne plaše se nikakve odgovornosti i iza svega što pokažu u svojim emocijama imaju čvrst dokaz. Nikada vas neće lagati i uvijek će ići korak ispred vas pokazujući tako koliko je spremna da se žrtuje kada nekog voli.