ŽENA  DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

ŽENA DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

5 септембра, 2018 Off By coki

Žena Devica je oličenje dobrote i anđeo u ljudskom obliku. Njene osobine su toliko lepe i bukvalno ne  pripadaju ovom zemaljskom svetu… Upravo zato za žene rođene u znaku Device kažemo da su anđeli koji hodaju zemljom!

Žene Djevice su najnježniji znak Zodijaka i ako je imate u svojoj blizini osjetićete šta znači efikasna, a u isto vrijeme nježna žena.
Vodi računa o svemu. Ne želi da povrijedi druge zbog toga svaki svoj postupak detaljno prouči i sagleda sa svih strana da li su posljedice moguće. Ako jesu traži novo drugo rješenje koje će biti idealno i koje nikome neće nanijeti štetu.

 

Žena Devica je jadan od znakova koji ima metodički pristup svemu. Do najsitnijih detalja uvijek sve analizira i ne dopusta da bilo kakv korak preduzme a da nije potpuno sigurna u to što radi.

Device jesu anđeli pravi jer jer imaju predubok osjećaj za čovječnost i sve brige čitavog univerzuma rado bi preuzele na sebe jer su nadarene da detaljisanjem dolaze uvijek do rješenja određenih briga i problema. Ništa kod ovih dama nije prpusteno slučaju. Žene Djevice su najnježniji znak Zodijaka i ako je imate u svojoj blizini osjetićete šta znači efikasna, a u isto vrijeme nježna žena. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3