LAV: Kako ga OSVOJITI, njegove MANE i VRLINE!

LAV: Kako ga OSVOJITI, njegove MANE i VRLINE!

5 септембра, 2018 Off By coki

Zaljubljeni ste u nekog ko je rođen u znaku Lava i ne znate kako da ga osvojite… Pred vama je tekst koji daje detaljna uputstva za to. Nemate potrebe da brinete ako ste naumili da ga osvojite, savladajte sve njegove mane i vrline. Sve nacine za to pročitajte u daljem tekstu.

Vrline Lavova su svakoko njihova raskoš, njihova dominacija u društvu,  njihova neodoljiva harizma i duhovitost. Mnogi se pred ovim vrlinama koje su itekako dominantne i jake kod Lavova, veoma često uplaše i ne usude se prići osobi sa takvim kvalitetima. Pretežno su Lavovi osuđeni da oni osvajaju i prave prvi korak jer se njih ljudi veoma plaše zbog njihove energične i veoma raskošne pojave.

 

Kad se Lav negdje pojavi svi ostali padaju u drugi plan pa najčešće on mora da preuzme inicijativu. Ako se usudite i na jedan šarmantan način priđete osobi koja je rođena u znaku Lava a pri tom mu udijelite kompliment i pomenete neku od njegovih vrlina vi ste njega već očarali. Lav voli da sluša samo lijepe stvari o sebi i ne voli nikakvu kritiku. Što mu više komplimenata date to ga više osvajte. Neće vam to odnmah priznati ali budite sigurni da će biti će o vama pričati bliskim prijateljima.

Nikada nemojte da zanemarite Lava jer on smatra da ga onda niste dostojni. Ako ste ga šarmirali odmah ga sutradan bombardujte porukama i laskavom riječima jer on naprosto mora da bude centar vašeg života. Ukažite mu to i postaće vaš. Doživjećete nezaboravne trenutke sa ovim vatrenim znakom.

Lav ima i svoje mane kao i svaki drugi znak horoskopa. Ako on nije u centru zbivanja i ako on ne odlučuje o svemu postaje nepodnošljivo naporan. To je rođeni vođa i rođeni kralj i ako osjeti da vi u osvajanju njega hoćete da zauzmete njegovo mjesto kralja pazite se da vas sprži svojom vatrom. Tu teritoriju on nikom ne dopušta da mu uzme.

nastavak na sljedecoj strani…

Стране: 1 2