ŽENA  DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

ŽENA DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

Ženu Devicu nije teško zavoleti. One se veoma lako zavole i predstavljaju osobe koje umeju da uzvrate ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što su se nadale. One su veoma nežne i osetljive, u sebi nose sažaljivu prirodu, zbog čega ih drugi vide kao idealne osobe za poveravanje, čuvanje tajni i doslovce kao „rame za plakanje“.

Zašto još kažemo da je žena Djevica anđeo?! Pa upravo zbog toga što je njihov život do najsitnijih detalja organizovan i što je ona u stanju da na svoja leđa olako preuzima i tuđe obaveze i da ih sa takvom predanošću oraganizuje i vodi računa o svemu. Iako su sklone da mnogo razmišljaju i brini se o svima koji su im dragi sa velikom odanošću imaju takođe i jasan cilj koji vodi do uspjeha isključivo njihovom sposobnošću.

 

Žena Djevica je izvrstan savjetnik i na taj način duboko se vezuje za ljude koji joj crpe savjete jer ona uvijek svojom mudrošću i pronicljivošću nađe pravu rijeć za svakoga. Brine se za prijatelje sa kojima izgradi čvrste veze i neki njihov grijeh čuva do posljednjeg daha, tajnu duboko zakopa u sebi i uvijek se nađe u blizini da za prijatelje učini dobro djelo. U tome uživa a  ako je neko krenuo pogrešnim putem ona ne odustaje dok ga ne vrati na pravi put. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3