HOROSKOP za PETAK 18. februar 2022. godine: Bik će imati ZANIMLJIV SUSRET, Vaga PREKIDA VEZU, Ribe su ŽELJNE LJUBAVI!

HOROSKOP za PETAK 18. februar 2022. godine: Bik će imati ZANIMLJIV SUSRET, Vaga PREKIDA VEZU, Ribe su ŽELJNE LJUBAVI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

 

VAGA

Na ovom polju možete da očekujete neki manji gubitak. Posao vam se ne odvija onako kako ste planirali. Moguće je da ćete rešiti da prekinete vezu koja vam više ne ispunjava potrebe. Pazite na svoj želudac i stomak.

 

 

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma dobar dan u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite svojee planove. Ako ste slobodni, novo poznanstvo će vam biti od velikog značaja. Možete da očekujete dobre promene. Pazite na donji deo leđa.

 

 

STRELAC

Možete da očekujete da će sve okolnosti na polju posla da idu vama u prilog i da će vam doneti razlog za radovanje. Ukoliko ste u braku, očekuje vas šansa da sa voljenom osobom ostvarite bolji odnos. Skloni ste infekcijama.

 

 

JARAC

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte. Mogli buste da rešite i neka važna imovinska pitanja. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će vam delovati kao da je stvorena za vas! Problemi sa zglobovima.

 

 

VODOLIJA

Ne želite da pustite da stvari idu svojim tokom i skloni ste forsiranju. Zbog toga bi mogli da se pokajete. Zadovoljni ste komunikacijom koju imate sa vašom simpatijom. Povedite računa o hormonima.

 

 

RIBE

Manji pad koncentracije vas očekuje kada je u pitanju polje posla. Posvetite se tome da se bolje organizujete i koncentrišete. Željni ste pažnje i ljubavi. Spremni ste za početak nove veze. Moguća je glavobolja.

Стране: 1 2