HOROSKOP za SUBOTU 19. februar 2022. godine: Lav razmišlja O BRAKU, Škorpija ulazi u NOVU VEZU, Vodolija ZADOVOLJNA, Ribe ROMANTIČNE!

HOROSKOP za SUBOTU 19. februar 2022. godine: Lav razmišlja O BRAKU, Škorpija ulazi u NOVU VEZU, Vodolija ZADOVOLJNA, Ribe ROMANTIČNE!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ne odustajete od svojih ideja lako. Iako su vam okolnosti komplikovane, uporni ste da ostvarite poslovni uspeh. Nije vam lako da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam vežbanje.

 

 

BIK

Uz dovoljno kreativnosti biste lako mogli da ostvarite planove koje imate. Očekuje vas povoljan period. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete imati neke komplikacije. Nemojte da se forsirate previše.

 

 

BLIZANCI

Nemate dovoljno strpljenja i lako ulazite u poslovne rasprave i konflikte. Okolnosti vam na ovom polju nisu sada naklonjene.Trenutno niste zainteresovani za početak veze. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

RAK

Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti nova ponuda za posao. Spremni ste da prihvatite novi izazov. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Poradite na boljoj koncentraciji.

 

 

LAV

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ambicije. Sudbina vam je naklonejna danas. Moguće je da razmišljate o braku. Spremni ste da na polju ljubavi pravite ozbiljnije promene. Imate višak energije!

 

 

DEVICA

Imate poverenje u svoje saradnike. Osećate da se nalazite u povoljnom okruženju. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je spremna da vam ukaže poverenje i poštovanje. Osećate se dobro.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2