HOROSKOP za PETAK 18. februar 2022. godine: Bik će imati ZANIMLJIV SUSRET, Vaga PREKIDA VEZU, Ribe su ŽELJNE LJUBAVI!

HOROSKOP za PETAK 18. februar 2022. godine: Bik će imati ZANIMLJIV SUSRET, Vaga PREKIDA VEZU, Ribe su ŽELJNE LJUBAVI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete neki manji problem na poslu. Partner vam uliva nesigurnost. Imate osećaj da vas dvoje ne možete lako da nađete zajednički jezik. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

BIK

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao, moguće je da ćete imati neke nove brige. Očekuje vas zanimljiv susret na ljubavnom polju. Spremni ste da se posvetite promenama. Mogući su problemi sa mišićima.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete uspeh u novim poslovima danas. Spremni ste da pokažete inicijativu na polju posla.Možete da očekujete dobru komunikaciju sa vašim partnerom. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

 

 

RAK

Možete da se nadate pozitivnom danu. Na poslovnom polju ćete imati jako dobre okolnosti danas. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem partneru. Bračna situacija postaje sve bolja. Kolena su vam osetljiva.

 

 

LAV

Manje poteškoće vas očekuju kada je u pitanju posao i nije vam lako da se izborite sa tim sami. Moguće je da ste skloni ljubomori i da vam odnos sa voljenom osobom iz tog razloga ide u negativnom smeru. Izbegavajte alkohol.

 

 

DEVICA

Povoljan je dan za za razgovor sa vašim nadređenima po pitanju poslovnog predloga koji ste pripremili za njih. Voljena osoba vam pokazuje da je spremna da uloži više truda i vremena u vašu vezu. Problemi sa bubrezima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2