HOROSKOP za ČETVRTAK 17. februar 2022. godine: Ovna čeka NOVO UZBUĐENJE, Bika promena POSLA, Blizanci na meti ZAVIDNIH LJUDI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 17. februar 2022. godine: Ovna čeka NOVO UZBUĐENJE, Bika promena POSLA, Blizanci na meti ZAVIDNIH LJUDI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuju vas neke poslovne promene koje vam u prvi mah neće baš sasvim lako pasti. Novo poznanstvo koje je pred vama donosi u vaš život novu strast i uzbuđenje. Pazite na želudac. Menjajte navike u ishrani.

 

 

BIK

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, donosite odluku o tome da svoju poslovnu sreću pronađete negde drugde. Očekuje vas početak veze koja u vaš život unosi mnogo zadovoljstva i ljubavi. Problemi sa srcem.

 

 

 

BLIZANCI

Čuvajte se saradnika koji su zavidni. Mogli biste da imate probleme zbog sujetnih ljudi iz vašeg okruženja. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Vaša veza ide u lošem pravcu. Problemi sa stopalima.

 

 

RAK

Moguće je da ćete imati veće troškove. Današnji dan vam donosi rizik od nekog manjka ili gubitka. Niste fokusirani na odnos sa voljenom osobom i zbog toga vaša veza polako zapada u krizu. Dobro zdravlje.

 

 

LAV

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Uspećete da ostvarite sve svoje planove sa lakoćom. Dopada vam se osoba koja deluje udaljeno od vas. Biće vam potrebno više vremena da joj priđete. Smanjite unos masne hrane.

 

 

DEVICA

Poboljšanje na polju finansija vas raduje i donosi vam osećaj sigurnosti. Na poslu vam polako raste samopouzdanje. Gajite osećanja ka osobi koju poznajete preko posla. Spremni ste za vezu. Izbegavajte alkohol.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2