HOROSKOP za ČETVRTAK 17. februar 2022. godine: Ovna čeka NOVO UZBUĐENJE, Bika promena POSLA, Blizanci na meti ZAVIDNIH LJUDI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 17. februar 2022. godine: Ovna čeka NOVO UZBUĐENJE, Bika promena POSLA, Blizanci na meti ZAVIDNIH LJUDI!

13 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovne promene o kojima razmišljate duže vreme. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da se maksimalno posveti vašem odnosu. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

 

ŠKORPIJA

Imate mnogo obaveza i spremni ste da ih prihvatite. Možete da očekujete povoljan period. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo koje će vam doneti želju da pokušate ponovo da iskreno volite. Moguć je pad imuniteta.

 

 

STRELAC

Moguće je da ćete danas želeti slobodan dan. Spremni ste da se posvetite sebi i da posao malo ostavite po strani. Priželjkujete nova poznanstva u narednom periodu. Potrebna vam je nova ljubav. Manji pad energije.

 

 

JARAC

Ne želite više da radite posao koji vam ne donosi one prihode kojima ste se nadali. Možete da se nadate lepom danu sa voljenom osobom. Romantični ste i nežni jedno prema drugome. Prijaće vam fizička aktivnost.

 

 

VODOLIJA

Ostavićete dobar utisak na poslovno okruženje. Možete da očekujete povoljan dan za ostvarenje manjih ciljeva. Otvara vam se prilika za početak nove ljubavne veze. Spremni ste da uživate sa vašom simpatijom. Posetite lekara.

 

 

RIBE

Očekuju vas pozitivne vesti vezane za posao. Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena. Pred vama je veoma romantičan dan. Spremni ste da se posvetite vašem partneru. Menjajte loše navike.

Стране: 1 2