HOROSKOP za SREDU 16. februar 2022. godine: Jarac POSESIVAN, Vodolija donosi VAŽNE ODLUKE, Ribe posvećene OBAVEZAMA!

HOROSKOP za SREDU 16. februar 2022. godine: Jarac POSESIVAN, Vodolija donosi VAŽNE ODLUKE, Ribe posvećene OBAVEZAMA!

13 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Imate važne planove za posao koje ćete sprovesti u delo. Možete da očekujete povoljan period za to. Voljena osoba pokazuje da ima neke sumnje prema vama. Moguće je da ćete biti skloni svađama. Moguće su srčane smetnje.

 

 

BIK

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu za posao. Spremni ste da se okušate i u nekoj novoj profesiji i da pravite veće promene. Ljubavno polje vam se pokreće. Prilika za novu emotivnu vezu je pred vama. Proverite krvnu sliku.

 

 

BLIZANCI

Važno je da se potrudite oko poslovnih obaveza koje treba da ispunite do kraja. Nemojte da izbegavate svoja zaduženja. Niste zadovoljni odnosom sa vašim partnerom koji vam ne poklanja pažnju. Problemi sa varenjem.

 

 

RAK

Priželjkujete promenu radnog mesta ali vam se još uvek ne ukazuje neka konkretna prilika za to. Komunikacija sa vašom simpatijom se polako pokreće i nadate se da ćete uskoro ući u ljubavnu vezu. Izbegavajte cigarete.

 

 

LAV

Moguće je da ćete dobiti ponudu za posao koju ćete odbiti. Niste raspoloženi za veće promene sada. Nove svađe sa partnerom vas dovode do osećaja nemoći, nervoze i stresa. Razmišljate o prekidu veze. Problemi sa povišenim pritiskom.

 

 

DEVICA

Dolazi vam šansa da na polju finansija dođete do poboljšanja koje vam je potrebno. Moguće je da ste pronašli osobu koja odgovara svim vašim kriterijumima i sa kojom želite ozbiljnu vezu. Moguća je nesanica.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2