HOROSKOP za PETAK 04. februar 2022. godine: Lav uživa SA VOLJENOM OSOBOM, Devica donosi PAMETNE ODLUKE!

HOROSKOP za PETAK 04. februar 2022. godine: Lav uživa SA VOLJENOM OSOBOM, Devica donosi PAMETNE ODLUKE!

1 фебруара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Očekuje vas stabilnost kada je u pitanju vaš posao. Zadovoljni ste onim što ste postigli na ovom polju. Nemate razloga da brinete kada je u pitanju ljubav. Sa partnerom imate jako dobar odnos. Posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA

Nije vam povoljan dan za nove poslovne poteze, za bilo kakve rizike ili za nove projekte. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja vam se pojavljuje u poslovnom okruženju. Tegobe sa alergijama.

 

 

STRELAC

Imate utisak da su saradnici na neki način neiskreni prema vama. Gubite poverenje u poslovno okruženje. Očekuje vas flert sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja. Spremni ste za novu vezu. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

JARAC

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke poslovne probleme koji su vas mučili. Prilično ste zadovoljni slaganjem sa partnerom, vaša veza bi mogla da bude stabilna. Dobro zdravlje.

 

 

VODOLIJA

Očekuje vas nova prilika da se posvetite poslu koji vam je od ranije na neki način ostao nedovršen. Otvoreno ćete pokazati interesovanje prema simpatiji. Možete da očekujete početak veze. Prijala bi vam masaža.

 

 

RIBE

Možete da očekujete dobar dan za posao. Sa poslovnim okruženjem ćete ostvariti jako dobru komunikaciju. Uživate u neobaveznom flertu. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom koju imate. Izbegavajte masnu hranu.

Стране: 1 2