HOROSKOP za SUBOTU 05. februar 2022. godine: Blizanci ZADOVOLJNI, Rak KRIJE OSEĆANJA, Vaga ostavlja prošlost IZA SEBE!

HOROSKOP za SUBOTU 05. februar 2022. godine: Blizanci ZADOVOLJNI, Rak KRIJE OSEĆANJA, Vaga ostavlja prošlost IZA SEBE!

1 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Niste preterano racionalni i skloni ste nekim zabludama ili donošenju pogrešnih odluka danas. Povoljan je dan ako ste u braku jer u okviru svog doma možete imati jako lepu situaciju sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

 

 

BIK

Nije preterano povoljan dan za nove dogovore ili putovanja. Postepeno ćete se oslobađati nekih kočnica. Komunikacija sa voljenom osobom je obojena emocijama. Uživate sa partnerom. Povoljan je dan za zdravlje.

 

 

BLIZANAC

Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Ipak, bez obzira na poteškoće ostvarujete poboljšanje finansija. Sigurno se osećate pored voljene osobe i zadovoljni ste vašim slaganjem. Moguće je da imate povećan apetit.

 

 

RAK

Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa izbegavajte donošenje preterano važnih odluka. Pokušavate da sakriijete svoja osećanja ali sve vam se vidi po izrazu lica i pogledu. Moguća je nesvestica i malaksalost.

 

 

LAV

Pomalo ste zabrinuti zbog aktuelnih dešavanja ali treba da imate na umu da će se sreća okrenuti u vašu korist. Susret sa voljenom osobom se bliži, a vi ste veoma uzbuđeni zbog toga. Dobro se slažete sa Ribom. Problemi sa cirkulacijom.

 

 

DEVICA

Moguće je da vam neko od saradnika unosi nervozu. Ne ide vam najbolje komunikacija u kolektivu. Niste sigurni u svoja osećanja i delujete pomalo nervozno u kontaktu sa voljenom osobom. Povećajte unos magnezijuma.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2