HOROSKOP za ČETVRTAK 03. februar 2022. godine: Biku se vraća STARA LJUBAV, Škorpija ulazi u NOVU VEZU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 03. februar 2022. godine: Biku se vraća STARA LJUBAV, Škorpija ulazi u NOVU VEZU!

1 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Izbegavajte bilo kakvo forsiranje poslovnih promena jer vam današnji dan nije povoljan za posao. Razmišljate o prekidu veze i pokušavate da donesete konačnu odluku. Ponekad ne vidite rešenje. Bolovi u nogama vas muče.

 

 

BIK

Veoma ste pronicljivi i lako nalazite nove poslovne prilike i rešenja koja su vam na ovom polju potrebna. Neka osoba iz prošlosti se vraća u vaš život. Očekuje vas obnova ljubavne veze. Povedite računa o zdravlju.

 

 

BLIZANCI

Zadovoljni ste poslom koji ste našli preko prijatelja. Možete da očekujete stabilnost na ovom planu. Partner vam ponekad unosi nervozu ali se trudite da komunikaciju sa njim ipak poboljšate. Generalno dobro zdravlje.

 

 

RAK

Razočarani ste jer niste uspeli da ostvarite sve svoje planove. Poslovna situacija vam je sada u stagnaciji. Na polju ljubavi ste nesigurni. Nudi vam se bivša ljubav ali vam deluje da to nije ono što želite. Potreban vam je san.

 

 

LAV

Moguće je da imate dosta komplikacija koje vas na polju posla sada opterećuju. Sve ide onako kako ste se nadali na polju ljubavi. Možete da očekujete dobar period za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

 

 

DEVICA

Moguće je da vam dolazi vreme za poslovne promene koje treba da prihvatite u narednom periodu. Nije vam preterano povoljan dan za nova ljubavna poznanstva. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2