HOROSKOP za PETAK 04. februar 2022. godine: Lav uživa SA VOLJENOM OSOBOM, Devica donosi PAMETNE ODLUKE!

HOROSKOP za PETAK 04. februar 2022. godine: Lav uživa SA VOLJENOM OSOBOM, Devica donosi PAMETNE ODLUKE!

1 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove dod planiranih. Oscilacije na polju finansija su moguće. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će vam odgovarati za ozbiljnu vezu. Skloni ste upalama.

 

 

BIK

Imate prilično velika očekivanja od trenutnog radnog mesta. Moguće je da neće biti ostvareno baš sve što zamišljate. Voljena osoba se trudi da vam ugodi i da vam pokaže njena iskrena osećanja. Problem sa bubrezima.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima biste trebali maksimalno da se posvetite danas. Za sada ste pasivni i niste spremni za nova poznanstva, ali ta faza neće dugo trajati. Moguć je manji pad imuniteta.

 

 

RAK

Ukoliko ste imali neki sukob u poslovnom okruženju, sada je prilika da se sve reši. Povoljan je period za ljubav naglašen sada kod vas. Uživate u lepom odnosu sa voljenom osobom. Grudni koš vam je osetljiv.

 

 

LAV

Trenutno niste u najboljoj fazi kada je u pitanju posao. Treba vam mnogo vremena da rešite probleme. Odnos sa voljenom osobom se promenio, polako stvari između vas dvoje idu na bolje. Mogući problemi sa stomakom.

 

 

DEVICA

Donećete novu odluku kada je u pitanju posao. Spremni ste da menjate ono što vam ne odgovara. Dopada vam se osoba koja će se pokazati da ima neke tajne. Spremni ste za jednu komplikovanu vezu. Mogući su problemi sa grlom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2