HOROSKOP za NEDELJU 06. februar 2022. godine: Bik SREĆAN, Lav se HLADI, Škorpija voli ZAUZETO, Ribe FLERTUJU!

HOROSKOP za NEDELJU 06. februar 2022. godine: Bik SREĆAN, Lav se HLADI, Škorpija voli ZAUZETO, Ribe FLERTUJU!

1 фебруара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Očekuje vas stabilnost u kojoj ćete biti zadovoljni. Poslovna situacija je za vas jako dobra i povoljna. Nemate razloga da sumnjate u partnera. Pokušajte da izbegnete ljubomoru i optuživanja. Posetite lekara.

 

 

ŠKORPIJA

Nije vam povoljan dan i možete da budete skloni tome da na poslovnom polju sami sebi stvorite neke probleme. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja vam deluje distancirano ili je zauzeta. Vrtoglavica.

 

 

STRELAC

Imate utisak da vam je na ovom polju situacija polako ide na bolje i zadovoljni ste. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Postajete sve spremniji da joj priđete. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

 

 

JARAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene na polju posla danas. Prilično ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Emotivna strana vam je pozitivno naglašena. Dobro stanje.

 

 

VODOLIJA

Očekuje vas nova prilika da dođete do posla koji bi mogao da vam odgovara. Zadovoljni ste svojim statusom. Otvoreno ćete pokazati interesovanje ka osobi koja vam se dopada, uspećete da je osvojite. Prijala bi vam masaža.

 

 

RIBE

Možete da očekujete opuštenu atmosferu na poslu. Niste opterećeni niti zabrinuti zbog bilo čega. Uživate u neobaveznom flertu sa osobom do koje vam je stalo i spremni ste za nešto više. Izbegavajte masnu hranu.

Стране: 1 2