HOROSKOP za NEDELJU 06. februar 2022. godine: Bik SREĆAN, Lav se HLADI, Škorpija voli ZAUZETO, Ribe FLERTUJU!

HOROSKOP za NEDELJU 06. februar 2022. godine: Bik SREĆAN, Lav se HLADI, Škorpija voli ZAUZETO, Ribe FLERTUJU!

1 фебруара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Tokom današnjeg dana možete da očekujete troškove koji će značajno uticati na vaše polje finansija. Očekuje vas prilika da na ljubavnom planu ostvarite zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Skloni ste upalama.

 

 

BIK

Imate prilično velika očekivanja koja bi mogla da vam trenutno malo zagorčaju poslovnu situaciju. Voljena osoba se trudi da vam udovolji. Srećni ste kada provodite vreme zajedno. Manji problem sa bubrezima.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas dosta obaveza koje ćete morati da organizujete na što bolji mogući način. Za sada ste pasivni i nije vam ni malo lako da se pokrenete oko novih ljubavnih poznanstava. Moguć je manji pad imuniteta.

 

 

RAK

Ukoliko ste imali neki sukob na poslu, dolazi vreme da ga rešite i da nađete kompromis. Povoljan je period za ljubav, sa voljenom osobom ćete imati lepe i romantične trenutke. Grudni koš vam je osetljiv.

 

 

LAV

Trenutno niste zadovoljni poslovnom situacijom i pokušavate da nađete neko rešenje kako biste je promenili. Odnos sa voljenom osobom se menja. Nemate više ista osećanja koja ste imali na početku veze. Problemi sa stomakom.

 

 

DEVICA

Donećete novu odluku kada je u pitanju posao. Bićete spremni da se posvetite svom napredovanju. Dopada vam se osoba koja će vam pokazati da ka vama ima iskrena osećanja prema vama. Problemi sa grlom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2