HOROSKOP za ČETVRTAK 02. decembar 2021. godine: Rak OPUŠTEN, Lav FLERTUJE, Devica pravi GREŠKE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 02. decembar 2021. godine: Rak OPUŠTEN, Lav FLERTUJE, Devica pravi GREŠKE!

30 новембра, 2021 Off By coki

 

VAGA

Moguće su brojne komplikacije na ovom polju kod vas. Potrebna vam je nečija pomoć i podrška da biste ostvarili željene promene. Moguće je da ste nezadovoljni ljubavnom situacijom. Moguća je glavobolja i stres.

 

 

ŠKORPIJA

Postavili ste sebi previsoke ciljeve koje ne možete da ostvarite tako brzo. Pokažite više strpljenja sami ka sebi. Teško vam je da osvojite osobu koja vam se dopada jer se ona drži na većoj distanci. Moguća je nesanica.

 

 

STRELAC

Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja. Očekuje vas generalno povoljan period za ovo polje. Možete da se nadate veoma mirnom danu sa voljenom osobom. Dobro se slažete. Povećajte unos kalcijuma.

 

 

JARAC

Iskreno pokazujete svoje stavove i spremni ste da poradite na ostvarenju stabilnije poslovne situacije. Moguće je da ste iz nekog razloga zabrinuti za odnos sa voljenom osobom. Među vama ima trzavica. Prijala bi vam dijeta.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da nađete novi posao koji će vam odgovarati više od starog. Dopada vam se osoba koja se u vašem bliskom okruženju nalazi već neko vreme. Povedite računa o holesterolu.

 

 

RIBE

Očekuju vas manji problemi kada je u pitanju posao. Moguće je da vam neće biti lako da se organizujete na pravi način. Nesigurni ste u svoja osećanja ali ne želite da povredite partnera. Imunitet vam je oslabljen.

Стране: 1 2