HOROSKOP za ČETVRTAK 02. decembar 2021. godine: Rak OPUŠTEN, Lav FLERTUJE, Devica pravi GREŠKE!

HOROSKOP za ČETVRTAK 02. decembar 2021. godine: Rak OPUŠTEN, Lav FLERTUJE, Devica pravi GREŠKE!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Preporuka je da povedete računa o poslovima koji su vezani za inostranstvo i putovanja. Potrebno je da imate dovoljno strpljenja kako biste uspeli da rešite probleme sa voljenom osobom. Pazite na ishranu.

 

 

BIK

Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da donesete neku novu odluku vezanu za poslovno polje. Planirate da uđete u vezu sa osobom prema kojoj već duže vreme gajite određena osećanja. Sasvim dobro se osećate.

 

 

BLIZANCI

Teško vam je da se organizujete na poslovnom polju onako kako ste želeli i planirali. Neke stvari su van vaše kontrole. Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Variranje krvnog pritiska.

 

 

RAK

Učinićete sve što je potrebno na ovom polju, kako biste ostvarili odgovarajuće promene i napredak. Opustite se uz voljenu osobu i prepustite se svojim osećanjima. Prolazan umor je moguć. Pazite na zdravlje.

 

 

LAV

Potrudite se da sve nesporazume razjasnite sa svojim saradnicima. Nemojte ništa da gurate pod tepih. Ukoliko flertujete sa nekom osobom koju poznajete preko posla, moguće su komplikacije. Problemi sa sinusima.

 

 

DEVICA

Nećete doći do ishoda koji priželjkujete na ovom polju jer ste skloni pravljenju ishitrenih grešaka. Deluje vam da situacija sa voljenom osobom može da postane veoma komplikovana preko noći. Zdravlje vam je dobro.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2