HOROSKOP za PETAK 03. decembar 2021. godine: Vaga planira ZAJEDNIČKI ŽIVOT, Škorpija razmišlja o BIVŠOJ LJUBAVI, Strelac započinje VEZU!

HOROSKOP za PETAK 03. decembar 2021. godine: Vaga planira ZAJEDNIČKI ŽIVOT, Škorpija razmišlja o BIVŠOJ LJUBAVI, Strelac započinje VEZU!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekujete mnogo od sebe ali i od svojih saradnika. Posao vam je na prvom mestu. Moguće je da smatrate da je vaš partner neodlučan. Ne dopada vam se slabost koju pokazuje u odnosu sa vama. Povedite računa o bubrezima.

 

 

BIK

Imate dosta obaveza, pa vam nije lako da nađete malo slobodnog vremena. Danas vas posao prilično opterećuje. Imate jake emocije ka voljenoj osobi i spremni ste da joj to pokažete. Moguć je pad imuniteta.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas dan koji donosi dosta dilema kod vas. Na poslovnom polju vam nekako nedostaje sigurnosti. Vaš odnos sa partnerom bi polako mogao da krene na bolje. Bilo bi dobro da proverite svoju dioptriju.

 

 

RAK

Očekuje vas dobar dan tokom kojeg ćete veoma lako uspeti da završite sve poslove koje imate u planu. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete imati manje svađe i prepirke tokom dana. Povedite računa o stomaku.

 

 

LAV

Za sada je najbolje da ne preduzimate značajne korake na polju posla, nije vreme za velike promene. Voljena osoba vam otvoreno pokazuje svoja osećanja i lepo vam je kada ste zajedno. Povećajte unos vitamina.

 

 

DEVICA

Potreban vam je nečiji savet kako biste uspeli da na poslovnom polju ostvarite pozitivnije pomake i promene. Pred vama je novo poznanstvo koje će vam na neki način promeniti život. Moguće su hronične tegobe.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2