HOROSKOP za SREDU 01. decembar 2021. godine: Ovan poslovno STABILAN, Bika čeka NOVO POZNANSTVO, Blizanci ne treba da RIZIKUJU!

HOROSKOP za SREDU 01. decembar 2021. godine: Ovan poslovno STABILAN, Bika čeka NOVO POZNANSTVO, Blizanci ne treba da RIZIKUJU!

30 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima. Voljena osoba će vam pokazati da želi da pravite ozbiljnije planove za zajedničku budućnost. Problemi sa krvotokom su mogući kod vas.

 

 

BIK

Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Dosta toga je protiv vas danas. Možete da očekujete zanimljiv dan kada je u pitanju polje ljubavi. Novo poznanstvo vam dolazi. Dobro se osećate.

 

 

BLIZANCI

Poslovna situacija vam nije naklonjena u narednom periodu pa bi bilo najbolje da ne rizikujete na ovom polju. Možete da se nadate stabilnom odnosu sa voljenom osobom. Nadopunjavate se. Proverite krvnu sliku.

 

 

RAK

Možete da očekujete dobru situaciju kada jeu pitanju posao. Ostvarićete planove koje imate. Novo emotivno poznanstvo vas očekuje. Dopašće vam se ponašanje koje pokazuje vaš udvarač. Bavite se sportom!

 

 

LAV

Možete da očekujete promene kada je u pitanju posao. Komplikacije se polako stvaraju kod vas. Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, imaćete zanimljivo emotivno poznanstvo tamo. Mogući su problemi sa probavom.

 

 

DEVICA

Posao vam ne ide baš najbolje. U narednom periodu ćete imati neke nedoumice na ovom polju. Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi do koje vam je stalo. Ona vam uzvraća istom merom. Manji problemi sa grlom.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2