HOROSKOP za SUBOTU 23. oktobar 2021. godine: Raka očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, Devica ČEKA, Jarcu se VRAĆA LJUBAV, Vodolija NE ODUSTAJE!

HOROSKOP za SUBOTU 23. oktobar 2021. godine: Raka očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, Devica ČEKA, Jarcu se VRAĆA LJUBAV, Vodolija NE ODUSTAJE!

11 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Ukoliko budete bili napeti i nervozni, bićete skloni tome da sa poslovnim saradnicima ulazite u neke veće konflikte. Spontano ćete uspeti da ostvarite poznanstvo koje će vas kasnije voditi u vezu. Pad imuniteta je naglašen.

 

 

ŠKORPIJA

Nove informacije vam dolaze uskoro. Na polju posla ste spremni da se okrenete novim prilikama. Moguće je da vam se dopada osoba koja je povučena ili teška u pokazivanju osećanja. Izbegavajte alkohol.

 

 

STRELAC

Vama je ovaj dan veoma povoljan za posao. Uspećete da realizujete planove koje imate. Dolazite do zanimljivog poznanstva. Ako ste zauzeti, očekuje vas period u kojem ćete se lepo slagati sa partnerom. Puni ste energije!

 

 

JARAC

Do kraja dana ćete imati preokrete na polju posla. Moguće je da ćete većim delom vremena biti pod stresom. Vraća vam se ljubav iz prošlosti. Ni sami ne znate da li želite pomirenje. Moguća je nesanica i nervoza.

 

 

VODOLIJA

Potrudite se da ispravite greške koje ste ranije pravili na polju posla, kako bi neke stvari bolje funkcionisale. Ne želite da odustanete od partnera koji kao da pokazuje da želi da vas udalji od sebe. Mogući problemi sa nogama.

 

 

RIBE

Uradićete sve što možete na ovom polju, kako bi došli do ostvarenja svojih ciljeva i ambicija. Pred vama je jako povoljna faza za ljubavna dešavanja. Pojavljuje vam se nova osoba u koju ćete se zaljubiti. Povedite računa o unosu šećera.

Стране: 1 2