HOROSKOP za PETAK 22. oktobar 2021. godine: Bik PUN ENERGIJE, Blizanci će se ZALJUBITI, Ribe ulaze u NOVU VEZU!

HOROSKOP za PETAK 22. oktobar 2021. godine: Bik PUN ENERGIJE, Blizanci će se ZALJUBITI, Ribe ulaze u NOVU VEZU!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete pokretanje novih aktivnosti kada je u pitanju polje posla. Bićete zadovoljni okolnostima. Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi danas. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

 

 

BIK

Ukoliko budete planirali poslovno putovanje, bićete zadovoljni onim što tamo budete ostvarili. Možete imati jako zanimljiv odnos sa osobom sa voljenom osobom koja je spremna da vam bude privržena. Puni ste energije!

 

 

BLIZANCI

Zadovoljni ste okolnostima na poslovnom planu. Ne očekuju vas veće promene tokom današnjeg dana. Spremni ste da se zaljubite konačno! Želite da vam se desi nova ljubav i da uživate! Poboljšanje na polju zdravlja.

 

 

RAK

Imate priliku da se na poslovnom polju dokažete. Možete da očekujete da ćete dobiti podršku okruženja. Prepuštate se svojim osećanjima i uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

 

 

LAV

Bićete sasvim rasterećeni i bez većih obaveza. Današnji dan bi trebao da vam bude generalno opušten. Moguće je da odnos između vas i voljene osobe ima određene turbulencije i svađe. Unosite više vode.

 

 

DEVICA

Rešili ste da svoje poslove organizujete drugačije kako bi moglo da vam ostane više slobodnog vremena. Moguće je da odnos sa voljenom osobom nestabilan i više ne znate šta možete da očekujete. Potreban vam je odmor.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2