HOROSKOP za SUBOTU 23. oktobar 2021. godine: Raka očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, Devica ČEKA, Jarcu se VRAĆA LJUBAV, Vodolija NE ODUSTAJE!

HOROSKOP za SUBOTU 23. oktobar 2021. godine: Raka očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO, Devica ČEKA, Jarcu se VRAĆA LJUBAV, Vodolija NE ODUSTAJE!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Nemojte da reagujete preterano impulsivno. Potrudite se da na polju posla budete dovoljno odmereni. Moguće je da priželjkujete novu ljubav i da ste iz tog razloga prilično osetljivi. Grlo bi moglo da vam bude bolno.

 

 

BIK

Nije vam preterano povoljan dan za posao, pa je najbolje da danas ne ulazite u bilo kakve nove dogovore. Možete da očekujete dobar odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, dosađujete se. Muči vas vrtoglavica.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko planirate neka nova ulaganja, isplatiće vam se to. U narednom periodu vam je sudbina naklonjena. Možete da očekujete zanimljiv razvoj događaja sa osobom koja vam se dopada. Slabija cirkulacija u predelu nogu.

 

 

RAK

Očekuje vas šansa da napredujete. Dolazi vreme u kojem će vam se sav vaš naporan trud isplatiti. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, koje bi veoma lako moglo da vodi do veze. Sasvim dobro zdravlje.

 

 

LAV

Potrudite se da se ozbiljno posvetite svojim obavezama i da budete odgovorni kada je u pitanju vaš posao. Pored voljene osobe osećate neki vid napetosti i nije vam jasno zašto je to sada tako. Mogući problemi sa bubrezima.

 

 

DEVICA

Rešili ste da se posvetite svom poslu i da završite neke važne obaveze. Ne možete više da odugovlačite neke stvari. Moguće je da strpljivo čekate na to da vam osoba do koje vam je stalo pokaže osećanja. Problemi sa stomakom.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2