HOROSKOP za NEDELJU 24. oktobar 2021. godine: Lav na korak DO PREKIDA, Vaga LJUBOMORNA, Jarcu se neko LUDO DOPADA!

HOROSKOP za NEDELJU 24. oktobar 2021. godine: Lav na korak DO PREKIDA, Vaga LJUBOMORNA, Jarcu se neko LUDO DOPADA!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Potrudite se da prihvatite da ne možete da utičete baš na sve što se na poslovnom polju kod vas dešava. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa partnerom koji od vas traži odgovore koje nemate. Moguć je hroničan umor.

 

 

BIK

Nemojte da rizikujete previše na poslu danas. Nije vam povoljan dan ni za bilo kakva putovanja. Moguće je da vam voljena osoba pokazuje neku dozu otpora prema vašim idejama. Osetljiv kardiovaskularni sistem.

 

 

BLIZANCI

Nije povoljan dan za veće promene na polju posla niti za nova ulaganja, pa bolje pokažite malo strpljenja. Ukoliko ste u braku, očekuje vas krizni period u kojem ćete osetiti veće partnerovo udaljavanje. Problemi sa stomakom.

 

 

RAK

Izbegavajte preterivanje u bilo kom smislu danas. Potrudite se da budete umereni u svemu. Vaše impulsivno ponašanje i razdražljivost vas dovode do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problem sa disajnim putevima.

 

 

LAV

Finansije vam nisu stabilne i dolazi vam dosta nekih troškova koji bi mogli da vas opterete. Niste sigurni u svoja osećanja ali partner od vas traži da se obavežete ka njemu. Moglo bi da dođe do prekida. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

 

 

DEVICA

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaš posao. Određeni projekti će vam se sporije realizovati. Delujete nezainteresovano ka osobi koja vam se udvara, a vi ste zapravo samo nesigurni u sebe. Moguća je glavobolja.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2