HOROSKOP za PETAK 22. oktobar 2021. godine: Bik PUN ENERGIJE, Blizanci će se ZALJUBITI, Ribe ulaze u NOVU VEZU!

HOROSKOP za PETAK 22. oktobar 2021. godine: Bik PUN ENERGIJE, Blizanci će se ZALJUBITI, Ribe ulaze u NOVU VEZU!

11 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Moguće je da niste dobro organizovani i da često pravite greške na polju posla. Partner nema dovoljno poverenja u vas, pa se često svađate. Veza postaje više opterećenje negp zadovoljstvo za vas. Alergijske reakcije.

 

 

ŠKORPIJA

Važno je da budete otvoreni ka novim mogućnostima na poslovnom polju. Loše se osećate zbog toga što vaš partner pokazuje veću dozu ljubomore u vašem odnosu. Poradite na boljoj ishrani i zdravijim navikama.

 

 

STRELAC

Postoje neke prilike koje na ovom polju niste iskoristili i sada vam je krivo. Sledeći put budite spremni da reagujete na vreme. Vaš odnos sa voljenom osobom bi mogao da se menja na bolje ako se potrudite. Pazite na sinuse.

 

 

JARAC

Imate jako važne planove pred sobom. Spremni ste da na polju posla uvedete veći broj promena. Partner pokazuje da vas iskreno voli ali vam s vremena na vreme smeta njegova posesivna crta. Pazite na štitnu žlezdu.

 

 

VODOLIJA

Poslovno polje vam se pokreće napozitivan način. Očekuje vas prilika za dobre promene. Ako ste slobodni, imaćete mogućnost da upoznate jednu novu osobu koja će za vas biti posebna. Povećajte unos tečnosti.

 

 

RIBE

Spremni ste da radite naporno i da se maksimalno posvetite poslu kako biste na kraju uspeli da dođete do što boljih rezultata. Ukoliko vam se dopada osoba koju poznajete uskoro dolazi do veze. Povedite računa o imunitetu.

Стране: 1 2